24 nov-15 dec: Julshow

Julshow med Four Flavours och julmat med inslag av rökt och grillat

Fira in julen på Schenströmska Herrgården! I år håller vi vårt julbord hos oss på Smedens BBQ. Förutom de klassiska maträtterna kommer du även att hitta inslag av rökt och grillat kött av olika slag. Four Flavours utlovar också en sprakande julshow!

Tider & Priser

Torsdagar och fredagar 24 november - 15 december (med start fredagen den 24 november)

Uppdatering: Det har varit ett stort intresse - vi har öppnat upp lördagen den 9 december både för julbord & show samt julbordslunch (ingen underhållning, bara god mat ;)) 

Julbord & Show: 585 kronor

Julbord, Show & Övernattning (inklusive frukostbuffé): 1340 kr (del i dubbelrum)

Sittningstider: 18:30 & 19:00

Bordsplacering

Om du bokar flera biljetter i samma bokning kommer ni att få sitta tillsammans. Om det däremot finns andra sällskap som gör separata bokningar som ni önskar sitta tillsammans med är det viktigt att ni meddelar oss detta (vi önskar att vi kunde läsa tankar man det gåååår ju inte). Maila i så fall info@schenstromska.se och ange namn på personen som den bokningen är gjord i, datum och att ni önskar sitta tillsammans.

Dryck

Det går utmärkt att få sig något att dricka under kvällen! Baren är påfylld och utöver ett gediget utbud av bland annat öl, vin och cider finns det även många trevliga alkoholfria alternativ att köpa. Vi kommer även att erbjuda dryckespaket som passar bra till maten. 

Det ingår ingen dryck i biljetterna, därför köps detta alltså på plats om så önskas.

Transport

Vi har bra samarbeten med bussbolag - prata med oss så kan vi boka åt er till förmånliga priser!

Boka

Är du privatperson bokar du via Ticketmaster.se (klicka på knappen ovan/nedan). Önskar du boka åt ett företag så kontaktar du oss direkt på info@schenstromska.se eller 0220-350 57.

Obs! Vill du boka julbordslunchen den 9 december använd dig av vår vanliga bordsbokning i rutan nedan.